Kaj je QUARDION ?

QUARDION je aluminijasti zaščitni pokrovček za električne vtičnice, ki prepreči sevanje iz električnih vtičnic. Zakaj aluminij? Je nemagneten in odličen reflektor. Je okolju prijazen, saj ga je mogoče v celoti reciklirati.
Quardion je zaščiten s postopkom anodne oksidacije. Oksidni sloj aluminiju zagotavlja odlično zaščito pred zunanjimi vplivi in obrabami. Na sprednji strani Quardiona je natisnjen QUARDION simbol, zadnja stran pa je dizajnirana tako, da se popolnoma prilega v električno vtičnico.
ZATO JE UPORABA ENOSTAVNA, UČINEK PA TAKOJŠNJI

Sevanje električne vtičnice

Električno sevanje pri večini ljudeh ni zaznavno s čutili. Brez elektronskih merilnih naprav ga ne moremo zaznati (slišati, čutiti …), kljub temu pa izpostavljenost na daljše časovno obdobje povzroča v telesu reakcije, ki vodijo do slabega počutja ali bolezni.
Električno polje lahko povzroči OMOTIČNOST, GLAVOBOLE, MOČNO POTENJE, MOTEN SPANEC, RAZDRAŽENOST ŽIVČEVJA, STRAH ali MOTNJE V DELOVANJU SRCA.Električno polje iz vtičnice lahko preprečimo tako, da električno vtičnico zaščitimo z aluminijastim pokrovčkom QUARDION.

Kje lahko uporabim Quardion ?

Uporaba Quardiona je preprosta in varna. Enostavno vstavimo Quardion preko električne vtičnice in vtičnica ne seva več električnega polja.
Uporablja se lahko povsod, najbolj pa je priporočljiv za uporabo v prostorih, kjer se zadržujemo dlje časa: SPALNICA, OTROŠKA SOBA, DNEVNA SOBA in PISARNA.

Več o naših produktih

1QUARDION Clear
Quardion Clear vas zaščiti pred električnim sevanjem na diskreten način. Je brez potiska in srebrne mat barve. Zaradi tega se z lahkoto zlije z vašim prostorom in ga zaščiti.
2QUARDION Neferamis Art
Zaščitite se in si polepšajte vaš prostor z unikatnim QUARDION-OM Neferamis Art. Izbirate lahko med različnimi barvnimi motivi. Vsak Quardion je unikatna zgodba zase. Poslikan je ročno in v prostor prinaša pozitivno energijo.
3QUARDION Symbol Blue
Quardion Simol Blue vas zaščiti pred električnim sevanjem, modri simbol pa še dodatno harmonizira bivalni prostor.
4QUARDION Symbol Silver
Quardion Simbol Silver vas zaščiti pred električnim sevanjem, srebrni simbol pa še dodatno harmonizira bivalni prostor.